Vaihda virtaa
etusivu | sivukartta | yhteystiedot

Repowermap - Uusiutuva energia ja energiatehokkuus lähiympäristössäsi

Kartta kannustaa uusiutuvan energian käyttöön ja energiatehokkuuden parantamiseen kertomalla toteutetuista ratkaisuista ja mahdollistamalla tiedonvaihtoa. Katso oman lähiympäristösi esimerkkejä ja harkitse itsekin mahdollisuuksiasi siirtyä uusiutuvan energian käyttöön.
 
Karttaa kehittää laaja verkosto alan toimijoita repowermap.org hankkeessa. Palvelu on ilmainen, sillä sen tarkoituksena on edistää uusiutuvan energian käyttöä. Suomessa yhteyspisteenä toimii VTT ja siellä tutkija Teemu Vesanen. Palvelu on tarkoitettu pysyväksi eikä projektiluonteiseksi ja sen ylläpidosta vastaa tarkoitusta varten perustettu eurooppalainen yhdistys. Taustalla vaikuttaa joukko eurooppalaisia järjestöjä. Katso www.repowermap.org/index.php?ln=fi!
 
Oletko asentanut aurinkoenergia- tai maalämpöjärjestelmän tai onko käytössäsi muuta uusiutuvaa energiaa? Oletko korjannut taloasi energiatehokkaammaksi? Lisää omat kohteesi kartalle kertoaksesi ja kannustaaksesi myös muita toimimaan samoin. Jokainen esimerkki on tärkeä! Lisää kohteita kartalle tai muokkaa olemassa olevia: Muokkaa karttaa